bedrukken

Waar moet je rekening mee houden als je truien wil laten bedrukken?

Als je op zoek bent naar een manier om je teamgeest te tonen, je merk te promoten of gewoon een stijlvolle outfit te creëren, zijn bedrukte truien een fantastisch idee. Het is een makkelijke manier om je outfit op te frissen en tegelijkertijd een persoonlijk tintje toe te voegen. Maar wat zijn de dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de beste bedrukte truien krijgt? In dit artikel bespreken we enkele belangrijke punten waar je aan moet denken voordat je jouw truien laat bedrukken.

De kwaliteit van de trui 

Voordat je kiest voor truien met logo bedrukken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn. Een bedrukte trui zal er niet goed uitzien als de stof van de trui zelf van slechte kwaliteit is. Kies dus voor een merk dat bekend staat om de kwaliteit van hun truien. Bovendien moet je ook letten op de stof van de trui. Een trui gemaakt van 100% katoen zal bijvoorbeeld comfortabeler zijn om te dragen dan een trui gemaakt van polyester.

Het ontwerp van de bedrukking 

Het ontwerp is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Je wilt ervoor zorgen dat het ontwerp er goed uitziet op de trui en ook duurzaam is. Als je een complex ontwerp hebt met veel verschillende kleuren, kan het zijn dat je beperkt wordt in de keuze van bedrukkingstechnieken. Bespreek dit met de drukkerij voordat je aan de slag gaat.

De grootte van de bedrukking 

De grootte van de bedrukking is ook iets om in gedachten te houden. Het moet groot genoeg zijn om op te vallen, maar niet zo groot dat het de trui overweldigt. Overweeg bovendien de grootte van de trui. Als je een kindertrui hebt, zal de grootte van het ontwerp anders zijn dan bij een volwassen trui.

Het kleurenschema 

Het kleurenschema van de trui en de bedrukking zijn belangrijk om in overweging te nemen. Zorg ervoor dat de kleuren van de bedrukking passen bij de kleuren van de trui en dat het ook goed afsteekt om eruit te springen. Bovendien is het belangrijk om in gedachten te houden dat sommige kleuren moeilijker te bedrukken zijn op bepaalde kleuren stof.

Het laten bedrukken van truien via bedrukken.nl is een geweldige manier om je merk of team te promoten, maar er zijn wel enkele belangrijke dingen om rekening mee te houden. De kwaliteit van de trui, het ontwerp van de bedrukking, de grootte van de bedrukking, het kleurenschema en de drukkerij zijn allemaal belangrijke factoren om succesvol bedrukte truien te krijgen. Met deze tips ben je goed op weg om mooie en duurzame bedrukte truien te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *