Beste Traders,

Bedankt voor het bezoeken van mijn beleggings website.

Ik ben Dennis Fransen en 42 jaar oud. Op mijn 18e ben ik bij de ABN AMRO gaan werken als beleggings adviseur en heb ik een 2 jarige interne opleiding gevolgd. Ik heb zes jaar gewerkt bij de ABN AMRO bank en ik heb daar alles geleerd over beleggen.

Op mijn 19e kocht ik mijn eerste opties. Na de ABN AMRO bank heb ik  andere diverse banen gehad in de financiële dienstverlening en ik heb 6 jaar bij de Belastingdienst gewerkt op diverse afdelingen.

In 2006 heb ik mijn ICT bedrijf opgericht Correcthosting.nl. Wij verzorgen de hosting van 1000 MKB klanten en diverse particulieren. Wij programmeren, maken webshop koppelingen en doe internetmarketing voor diverse bedrijven.

Sinds mijn 18e beleg ik op de beurs als hobby en sinds 15 jaar doe ik het voor vermogens opbouw. Als ondernemer moet je namelijk zelf zorgen voor je pensioen.

Sinds kort heb ik mijn eigen website omdat ik prive erg succesvol ben in beleggen wil ik dit graag met andere beleggers delen. Mijn missie is om iedereen geld te laten verdienen op de beurs mits je weet wat je doet

Om die reden heb ik AEX Trading opgericht.

Op de website kan je mijn visie lezen en de laatste beursnieuws volgen. Je kan ook mijn aankopen en verkopen volgen in de vorm van signalen.

Omdat ik zelf programmeur ben wil ik de liefde voor beleggen gaan combineren met de I.C.T. wat in mijn ogen een mooie combinatie is.

Succes met beleggen en in mijn ogen kan iedereen geld verdienen op de beurs.

Met vriendelijk groet,

Dennis Fransen

 

 

 

Scroll to top