aextrading

Welke cryptomunt gaat in 2022 vlammen?

Hou jij je bezig met het investeren in cryptocurrency dan is het goed om te weten welke punten er mogelijk binnenkort een flinke stijging gaan doormaken. Zo haal je de beste resultaten. We bespreken in dit artikel de Bitcoin, Ethereum en Chiliz.

Deze cryptomunten gaan mogelijk stijgen

De verwachting is dat de onderstaande cryptomunten de komende tijd gaat vlammen. Het kan zomaar de juiste moment zijn om in deze munten te investeren en flink te verdienen. Het is een verwachting dat deze cryptomunten gaan stijgen zorg er daarom dus voor dat je altijd zelf onderzoek doet voordat je daadwerkelijk begint met investeren.

Bitcoin (BTC)

De Bitcoin heeft dit jaar een hoogtepunt bereikt waardoor hij vervolgens ook weer flink gezakt is. Momenteel is de Bitcoin weer bezig met een stijgende lijn en de verwachting is dat hij eind dit jaar en begin 2022 alleen maar blijft stijgen. Er wordt zelf gesproken over een koers van dik € 100,000. De reden hiervoor is omdat de bitcoin steeds meer gebruikt kan worden en er bedrijven zijn die miljoenen omzetten die zich bemoeien met de munt. De verwachting is dus dat investeren in de Bitcoin een prima optie is.

Ethereum (ETH)

De Ethereum munt heeft na de Bitcoin de grootste populariteit. Doordat de verwachting is dat de Bitcoin gaat stijgen wordt automatisch verwacht dat de Ethereum munt dit ook doet. Het handelen in Ethereum is eenvoudig en je kunt er ook andere munten mee aanschaffen. Er zijn ook mogelijkheden om betalingen te verrichten met Ethereum. Wil je investeren in crypto dan is Ethereum zeker een aanrader.

Chiliz

Dan bespreken we de cryptomunt Chiliz. Een munt dat als basis het Ethereum protocol heeft. Het is mogelijk om tokens te kopen waarmee je inspraak kunt krijgen op sportteams. Een uniek iets waardoor de populariteit flink aan het stijgen is. zeker bij de echte sportfanaten. Er wordt momenteel flink in geïnvesteerd. Dit jaar heeft Chiliz tot twee keer toe en enorme stijging doorgemaakt. Er wordt verwacht dat dit opnieuw gaat gebeuren en daarom is het investeren in deze cryptomunt een gok die je zeker zou kunnen nemen. AEXTrading.nl houd je op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *