bitcoin

Stabiele munten na de cryptodip, waarin je kunt investeren

Stablecoin is een digitale valuta die is ontworpen om prijsvolatiliteit te minimaliseren. Deze munten worden gedekt door andere financiële activa, zoals fiat-valuta’s en goud. Stablecoins worden gebruikt als alternatief voor traditioneel geld, vooral in gevallen waarin mensen volatiliteit willen vermijden. Veel mensen investeren in stablecoins omdat hun waarde niet zo veel fluctueert als andere cryptocurrencies zoals FTM crypto, bitcoins en andere. Stablecoins zijn een populaire manier geworden voor crypto-investeerders om te profiteren van arbitragemogelijkheden zonder eerst hun bezit in fiat-valuta te hoeven omwisselen. Dus, als je je geld wilt investeren in cryptomunten in tijden van onzekerheid zoals nu, zijn hier voorbeelden van stablecoins waarin je kunt investeren.

Investeer in Tether

Tether (USDT) is een van de meest populaire crypto munten. Het wordt gedekt door fiat-valutareserves en de waarde ervan zou altijd gelijk zijn aan USD1. Omdat het is gebaseerd op Bitcoin, zijn er enige zorgen over de vraag of deze bewering waar is. Niettemin gebruiken veel beurzen USDT als hun belangrijkste handelspaar en accepteren ze het als een stortingsoptie voor gebruikers die volatiliteit willen vermijden bij het plaatsen van bestellingen. Je kunt USDT ook gebruiken als onderpand voor margehandel op Bitfinex of BitMEX. Tether blijft een van de meest populaire opties voor beleggers die op zoek zijn naar stabiliteit bij het beleggen in crypto activa. Bovendien is Tether meer liquide dan andere cryptocurrencies. Je kunt ze gemakkelijk kopen of verkopen zonder dat je lang hoeft te wachten op bevestigingen van miners.

Investeer in Binance USD

Binance USD (BUSD) is een stablecoin die wordt aangeboden door Binance, een van de grootste cryptocurrency uitwisselingen ter wereld. Het werd medio 2019 gelanceerd en is momenteel beschikbaar op Binance Launchpad. De munt is gemaakt door Paxos Standard (PAX) en wordt gedekt door FDIC-verzekerde Amerikaanse dollars die zijn gestort bij een bankpartner. Volgens de officiële website zal BUSD een maximale voorraad van 1 miljard tokens hebben, wat betekent dat het niet inflatoir is zoals andere cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum. Elk token vertegenwoordigt één Amerikaanse dollar en heeft een jaarlijkse vergoeding van 0%. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van Binance USD. Deze munt is gemakkelijk in gebruik en goedkoop. Ook zijn de transactiekosten vrij laag. Het belangrijkste is dat het stabiliteit biedt ten opzichte van de USD.

Investeer in USD Coins

USD Coin is een stablecoin die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar. Het is gemaakt door Circle, een in Boston gevestigd financieel technologiebedrijf. De munt is ontwikkeld als een manier om bedrijven en individuen te helpen de volatiliteit van andere cryptocurrencies te vermijden. USD Coin werkt door USD op een account te vergrendelen. Vervolgens kun je het gebruiken om goederen en diensten te betalen. Omdat de waarde van de USD Coin is gekoppeld aan die van de Amerikaanse dollar, is deze minder volatiel dan de meeste andere cryptocurrencies op de markt. Deze munt biedt ook verschillende voordelen. Ten eerste zijn er geen kosten verbonden aan het overboeken van geld tussen wallets of exchanges. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die betalingen via cryptocurrency verwerken. Bovendien biedt het handige en snelle transacties omdat het wordt verwerkt via de Ethereum-blockchain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *