Bitcoin

3 Cryptocurrency om in te investeren in 2021

Als je veel geld hebt, kan het handig zijn om dit te investeren. Dit komt omdat je anders veel belasting moet betalen over het geld dat je hebt. Een goede manier om je geld te investeren is door middel van cryptocurrency. Echter is het hierbij wel belangrijk om te weten wat voor cryptocurrency je het beste in kunt investeren. Dit kan namelijk nog best lastig zijn.

De Bitcoin

Bijna iedereen kent de Bitcoin wel. Dit komt omdat dit de munt is waar cryptocurrency groot mee is geworden. Echter was de Bitcoin niet altijd de beste optie om voor te gaan. Dit komt omdat er veel dalingen zijn geweest in de koers. Op AEXtrading.nl lees je alles over bitcoin en andere cryptocurrency.

Echter is de Bitcoin nog wel de grootste cryptocurrency. Vanaf 21 juli is er een sterke daling in de koers geweest. Dit kwam door het verbieden van de Bitcoin in China. Echter heeft dit voor nieuwe investeerders een mogelijkheid geboden. Nu is de koers weer langzaam maar zeker naar boven aan het kruipen.

Ethereum

De op één na bekendste cryptocurrency is de Ethereum. Ethereum heeft veel overeenkomsten met de Bitcoin. Echter is er met Ethereum meer mogelijk. Dit komt omdat de transacties van Ethereum sneller zijn en de blockchain meer transacties tegelijkertijd aan kan. Echter zitten er ook een aantal andere cryptocurrency op dezelfde blockchain.

Ethereum biedt in tegenstelling tot de Bitcoin wel Smart Contract aan. Hierdoor kun je op een veilige manier digitale overeenkomsten maken zonder dat je eerst een vertrouwensband op hoeft te bouwen. Dit kan namelijk erg veel tijd kosten om eerst te doen.

Binance

Binance is de cryptocurrency van het gelijknamige online crypto platform. Hier is het mogelijk om alle bekende cryptomunten te kopen en te verkopen. Door op het platform gebruik te maken van de Binance munt, kun je verschillende kortingen krijgen bij het kopen en verkopen van cryptocurrency.

Een aantal experts zeggen dat de koers van de Binance de komende jaren veel gaat stijgen. Dit komt vooral omdat de populariteit van het platform sterk aan het toenemen is. Door de extra populariteit van het platform wordt de munt ook steeds vaker gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *